Rondom de Toyota Verso

Toyota-VersoHet laatste wat je over de Toyota Verso kunt zeggen, is, dat het een egoïstenauto is. Het is namelijk het direct tegenovergestelde: Een echte familieauto die ook nog lekker rijdt. Voeg daartoe de vele ingebouwde functies en de waarheid, dat Toyota een topscorer is in alle onderzoeken zover als kwaliteit.

Geen minpunten? Nou, dat wel. De dieselmotor werkt erg goed, en is erg economisch, maar hij klinkt ook echt als een diesel wat nou niet bepaald mooi is – een probleem wat Toyota nog niet echt opgelost heeft. Wanneer je sneller rijdt merk je dit echter niet meer, want dan is het geluid wel lekker.

Stabiel en zacht

Zachte vering is normaal problematisch, omdat deze de precisie van de sturing vermindert, wellicht minder op vochtige wegen dan op droge wegen. Hier heeft Toyota aan gedacht, en heeft daarom een erg stevig chassis gebouwd. Omdat het chassis zo “stijf” is, kan de vering iets minder hard zijn zonder de stuurprecisie of stabiliteit te verminderen (iig. bij Nederlandse snelheden – we hebben niet op de Autobahn getest). Ook wordt de vibratie en resonantie in de cabine verminderd, en het resultaat mag er zijn.

Economisch en Europa-vriendelijk

De Verso is perfect voor de Europese wegen, met zijn 124 pk doet hij het uitstekend op het platte Nederlandse wegennet – testen in het zuiden van Frankrijk duiden echter, dat de auto wel moeite heeft met steile heuvels en bergen. Hij is erg economisch, en haalt 20,4 km. pr. liter diesel met een CO2 uitlaat van 129g per kilometer – een fantastische prestatie voor zo’n grote wagen. De auto heeft 7-zitjes, 2-zones airco, klaptafeltjes, achterkamera voor achteruit rijden en nog veel meer, en bovenal veel plek.

Onderdelen voor de Toyota Verso

Heb jij een Toyota Verso? Dan hebben wij een tip voor jou waar je makkelijk onderdelen kunt bestellen voor jou Toyota. Neem een kijkje op besteonderdelen.nl. Besteonderdelen.nl biedt een breed assortiment aan originele onderdelen tegen een aanzienlijk goedkopere prijs dan in de winkel.

Delen = slim!Share on StumbleUponTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Buffer this page